Pánské kožené aktovky od ANTORINI

ANTORINI představuje novou kolekci pánských kožených aktovek pro muže, kteří preferují čistý design s důmyslnou elegancí.

Aktovky byly vyrobeny tradiční neapolskou ruční výrobou z místních prvotřídních kůží, aby byla zajištěna špičková kvalita.

Pánská kožená aktovka

Kožené pánské aktovky pro úspěšné muže

Nová kolekce aktovek citlivě spojuje typickou neapolskou nenucenou eleganci, vzdušnost a praktičnost s prvky nadčasové italské módy. Kolekce pánských aktovek byla vytvořena ve spolupráci s předním neapolským návrhářem.

Základ tvoří mistrovská rukodělná práce a přírodní materiály s důrazem na zdlouhavé procesy zpracování kůží, jejichž výsledkem je nepřehlédnutelná výjimečnost.

Na počátku vzniku této kolekce stála snaha vymanit se z šedého průměru a dosáhnout dokonalosti v každém směru. V kolekci najdete silnou inspiraci v tradičním umění a v historických aristokratických prvcích.

Pánská kožená aktovka

Aktovky ANTORINI - lehké a výjimečné

Značka ANTORINI je vyhlášená svou schopností až překvapivě snadno propojovat historii a moderní trendy. Výsledkem je nepřehlédnutelná výjimečnost a lehkost odrážející se i v minimální váze aktovky.

Dvě hlavní oddělení doplněná o kapsičku na zip, dvě kapsičky na vizitky a poutko na psací nástroj nabízí dostatek prostoru pro každodenní nošení.

Aktovku můžete nosit v ruce či přes rameno díky odnímatelnému ramennímu popruhu.

Pánská kožená aktovka

Pánská kožená aktovka

Aktovky vyráběné tradiční ruční výrobou

Důmyslné zpracování a mimořádná pozornost věnovaná všem detailům je pro ANTORINI typická.

Pánská kožená aktovka

Aktovky byly vyrobeny v Itálii tradičními rukodělnými postupy a jsou skvělým doplňkem každého úspěšného muže.

Barevné odstíny aktovek

Kožené aktovky z kolekce DAPPER STYLE lze získat v barevných odstínech černé, modré, amaranth a červené. 

Pánské aktovky ANTORINI doporučuje prestižní módní magazín VOGUE.

pánské aktovky vogue

 

Dokonalé sladění

Aby Vaše sladění bylo dokonalé, můžete aktovku sladit s pánskou peněženkou ve stejném designu. Více informací naleznete v článku o pánských peněženkách nebo v kategorii pánských peněženek. Inspirovat se můžete také našimi vánočními dárky.

Pánské kožené aktovky ANTORINI zakoupíte ZDE

 

Pánské kožené aktovky

4 komentářů

Super vzhlad, veľmi sa mi páči

Luboš August 13, 2020

Po dlouhé době zajímavé aktovky, dnes jich je k vidění všude spoustu. Mám kůži rád, ale po pravdě nemám moc v oblibě takové ty neupravené z masivní kůže, kterých bylo hlavně dřív vidět plno v prodejnách klasické kožené galanterie. Věřím, že asi vydrží, ale vždycky jsem měl pocit, že s tím člověk vypadá jako buran. Tohle je uplně jiná liga a je to vidět.

PetrMedr August 01, 2020

Re: TOMÁŠ ZIMA

Naprostý souhlas, musíte si ale uvědomit, že třeba Italové nebo Britové mají v oblékání tradici, takže to nejde moc srovnávat. My v tomto tak trochu nemáme na co navázat. Ale jinak souhlasím a určitě se to bude zlepšovat!

Pavel P. April 29, 2019

Abych pravdu řekl, teprve poslední roky mám pocit, že se u nás zlepšuje povědomí o pánské módě a lidé se oblékají lépe. Je to čistě můj subjektivní názor, ale řada lidí již chodí na obchodní jednání obléknutá stylově a dbá na sebe. Přesto mám pořád tak trochu pocit, že na aktovky a pánské doplňky teprve řada přijde, protože k tomu parádnímu obleku stále řada lidí nosí staromódní kožený kousek – aktovku, která se k moderně obléknutému muži prostě nehodí. Stejně jako mě dokáže překvapit, jakou peněženku je občas někdo schopen vytáhnout ze svého skvělého saka. Až sem jsme zkrátka ještě nedošli a je třeba ještě pár let počkat. Jinak máte skvělé věci, věřím, že za pár let k těm skvělým oblekům budou lidé nosit i skvělé aktovky jako máte v e-shopu.

Tomáš Zima April 08, 2019

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.