Luxusní šperkovnice

Luxusní šperkovnice ANTORINI, White Glamour 
luxusní šperkovnice
Nádherná luxusní šperkovnice ANTORINI představuje vrcholné umění Itálie ve výrobě tradičních luxusních šperkovnic. Mistrovská práce v dokonalé harmonii s elegancí představuje jedinečný zážitek a to nejlepší místo pro Vaše šperky. Box je dělen do šesti oddělení pro Vaše šperky, brože či jiné drobné předměty. Šperkovnice je dokonale polstrována.

Rozměr: 27 x 13 x 6 cm
Materiál: ušlechtilé dřevo
Dodáváme v luxusním dárkovém balení.

luxusní šperkovnice

VÝROBA ŠPERKOVNIC Z INTARZOVANÉHO DŘEVA: VZNEŠENÉ UMĚNÍ S PRESTIŽNÍ ITALSKOU TRADICÍ

Jedná se o moderní a geometrickou kompozici, která vzniká řezáním, vkládáním a umístěním různě barevných kousků dřeva, které vytvářejí vzor. Tyto kusy se vkládají pod úroveň povrchu, takže vytváří design nacházející se na stejné úrovni jako povrch. Umění ručně vyrobeného dřeva je starou a vznešenou italskou tradicí, která je typická pro jižní Itálii, a to zejména pro oblast Sorrento, a mohou ji vytvářet jen vysoce kvalifikovaní řemeslníci, kteří si předávají umění z generace na generaci. Všechny dřevěné vložky jsou vyráběny ručně tradičními metodami, které řezbáři dovedli na pozoruhodnou úroveň. Každý kus je unikátní a jeho hodnota je úměrná kvalitě.
Úroveň kvality ovlivňuje mnoho důležitých faktorů: vytříbenost designu, volba dřeva, jemnost ruční práce a dokonalé provedení, konečné fáze lepení, krytí a čištění. ANTORINI výroba se pyšní důsledným dosahováním kvality v každém aspektu své produkce.

NÁVOD NA ÚDRŽBU: Nepoužívejte, prosím, žádné agresivní čisticí prostředky. Produkt je třeba čistit pouze čistým, lehce vlhkým hadříkem. 
 

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.