Italské hedvábné šátky ANTORINI

Hledáte krásný hedvábný šátek? Objevte šátky Antorini.

Jemný písek prozářený jižním italským sluncem. Krása přírodního hedvábí dokonale sladěná s nádhernými teplými barvami. Takové jsou dokonale luxusní italské šátky ANTORINI ručně vyráběné tradičními technikami.

Šátky byly navrženy ve spolupráci s italskými umělci, jejichž díla byla převedena na hedvábí. Šátky ANTORINI jsou více než jen luxusní šátky. Jsou to mistrovská díla nesoucí v sobě skutečné umění. 

Úchvatný dámský šátek vyrobený ze špičkového hedvábí v limitované edici Purity. Dokonalá barevná harmonie s jemnými přechody vytváří dokonalý umělecký požitek. Limitovaná edice. 

Úchvatný dámský šátek vyrobený ze špičkového hedvábí v limitované edici Monochrome. Dokonalá barevná harmonie s jemnými přechody vytváří dokonalý umělecký požitek. Limitovaná edice. Více o hedvábných šátcích se můžete dozvědět také v našich článcích.

Další italské hedvábné šátky najdete v kategorii hedvábné šátky >



Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.