Barevné pánské peněženky

Barevné pánské peněženky jsou stále oblíbenější. Od doby, kdy jsme poprvé představili první dvoubarevnou pánskou peněženku Antorini - černou s červeným vnitřkem - uplynulo již mnoho let.

Přesto teprve poslední roky začínají muži tuto variantu peněženky upřednostňovat před jednobarevnými modely.

Muži reagují na módní trendy pomaleji než ženy, mají více rádi elegantní a nenápadné modely peněženek. Vnímání barev se ale mění a muži stále více upřednostňují barevné provedení. 

barevná pánská peněženka červeno-černá

Proč právě červeno-černá peněženka?

S nápadem přijít na českém trhu jako první s červeno-černou peněženkou jsme přišli před mnoha lety. Nápad vycházel z myšlenky, že v mnoha kulturách je červená barva vnímána jako barva přitahující peníze. Tato myšlenka se nám velmi líbila a rozhodli jsme se pro první červeno-černé modely. Tato peněženka se stala jednou z nejprodávanějších, jak si můžete přečíst v článku o nejprodávanějších pánských peněženkách.

Svým způsobem jsme velmi změnili vnímání českého zákazníka na pánskou peněženku. Než jsme představili tuto barevnou peněženku, český zákazník byl zvyklý na černé a hnědé peněženky. My máme rádi experimentovat a proto jsme připravili postupně mnoho různých modelů v různých barvách. 

Pokud se podíváte na nabídku na českém trhu dnes, můžete si všimnout, jak výrazně na nás zareagovala konkurence, která se snaží přiblížit se naší kvalitě a designu. 

Barevné peněženky jsou trendy

barevné peněženky
PÁNSKÁ KOŽENÁ PENĚŽENKA ANTORINI, MODRO-ČERVENÁ

Pánská kožená peněženka ANTORINI je tím nejlepším z dílen italských mistrů. Precizní ruční práce v kombinaci s krásnými italskými telecími a jehněčími kůžemi vdechuje této peněžence jedinečnou krásu a eleganci.

Moderní kombinace modré a červené kůže přináší nezaměnitelný pocit kvality, luxusu a krásy. Krása špičkové práce i špičkové kůže je umocněna dovnitř zakládanými přesahy. 

Peněženka obsahuje: 

  • dvě hlavní oddělení na bankovky
  • čtyři přihrádky na kreditní karty či vizitky
  • kapsu na mince
  • boční kapsu pod přihrádkami na vizitky
  •  

    Peněženka je vhodná pro všechny běžné bankovky včetně CZK, EUR a GBP.

    Rozměry: 10,5 x 9 x 2 cm
    Materiál: jehněčí a telecí kůže

    Peněženku dodáváme v dárkovém balení.


    PÁNSKÁ PENĚŽENKA ANTORINI ELITE, MODRO-KRÉMOVÁ

    letní modrá pánská peněženka

    Moderní kombinace peněženky z modré telecí kůže a jemné krémové jehněčí kůže přináší nezaměnitelný pocit kvality, luxusu a krásy. Krása špičkové práce i špičkové kůže je umocněna dovnitř zakládanými přesahy.

    Peněženka obsahuje:

  • dvě hlavní oddělení na bankovky
  • čtyři přihrádky na kreditní karty či vizitky
  • kapsu na mince
  • boční kapsu pod přihrádkami na vizitky
  •  

    Do peněženky lze umístit český občanský průkaz. Peněženka je vhodná pro všechny běžné bankovky včetně CZK, EUR a GBP.

    Rozměry: 10,5 x 9 x 2 cm

    Peněženku dodáváme dárkově balenou. Pro firemní zákazníky umožňujeme výrobu z kůže na zakázku s logem společnosti.

    Líbí se vám barevné pánské peněženky?

    Další barevné pánské kožené peněženky najdete v kategorii Pánské peněženky >

    Přidat komentář

    Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.